Millaisen ohjelmanumeron voit tilata?

Ohjelman kesto voidaan muokata tarpeen mukaan, yleisimmät vaihtoehdot ovat:
Image

1.

Lastenkutsut

1 x 20-30 min
Tämä kokonaisuus sopii mainiosti juhliin tai kotikäynneille. Esim. lasten synttärit tai koko perheen yritystilaisuuteen.
Image

2.

Kauppakeskukset ja messut

2 x 15-20 min

Tämä kokonaisuus toimii loistavasti ostoskeskuksissa, messuilla tai tapahtumissa joissa tarvitaan ohjelmaa läpi päivän. Ohjelma voi olla joko samalla tai eri sisällöllä.
Image

1.

Täyspitkä taikashow

1 x 45 min

Täyspitkä lasten show. Tämä esitys on tarkoitettu esim. teattereihin tai päiväkoteihin - tiloihin, joissa katsojille saadaan istumapaikka.
Image

"Tykkimäen huvipuiston Huvilavetilla on päivittäin ohjelmaa huvipuistovierailemme. Esiintyjinä ovat olleet suomalaiset eturivin taiteilijat. Taikuri JiiPee on ollut edustamassa paikallista esiintyjäkaartia jo useampana vuonna. JiiPeetä olemme käyttäneet myös henkilökuntamme omissa juhlissa."


Sakari Pasanen, toimitusjohtaja
Tykkimäen huvipuisto [www.tykkimaki.fi]

"Yli 20 vuotta lasten parissa toimineena, hyvin kohdeyleisön tuntevana ja paljon JiiPeen kanssa yhteistyötä tehneenä voin suositella tätä nuorta miestä esiintymään kaikenlaisiin lasten- ja koko perheen tapahtumiin."


Taikuri Luttinen [www.luttinen.net]

"Kiitokset vierailustasi syntymäpäiväjuhlissa! Jätit hymyn huulille ja ikimuistoiset kokemukset kaikille osallistujille! Tästä esityksestä nauttivat sekä lapset, että aikuiset."


Rosa 6v

Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä!

Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä!


Image